Uutiset

Tulevaisuuden kylä – miten se tehdään? -tilaisuuksien suunnittelukokouksessa vas. Tuija Takamäki, Katja Rinne-Koski, Heikki Korkealaakso, Miika Kataja, Tiina Lenkkeri, Julia Sillanpää, Irma Kortesuo, Minna Laitila ja Jaana Sippola.

Nyt luodaan tulevaisuutta! Eteläpohjaiset kylät kokoontuvat huhtikuussa pohtimaan tulevaisuutta ja sen tekemistä. Sotemaku-muutokset tulevat muuttamaan myös kylien ja niissä asuvien ihmisten toimintaympäristöä ja palveluja. Miten kylät ja yhdistykset voivat olla muutoksessa mukana, mitä kolmas sektori voi tehdä palvelujen tuottajana, hyvinvoinnin kasvattajana – entä jokainen aktiivinen kansalainen itse?

Tilaisuudet järjestää Eteläpohjalaiset Kylät ry yhteistyössä maakunnan Leader-ryhmien ja muiden kumppanien kanssa. Yhteistyössä ovat mukana Etelä-Pohjanmaan järjestöt mukana muutoksessa -hanke, Yhteinen keittiö -hanke, Ruralia-instituutin Yhteiskunnallinen yrittäjyys maaseudulla -hanke sekä UusiEp-maakuntavalmistelu.

Ilmoittaudu mukaan Etelä-Pohjanmaalla huhtikuussa pidettäviin tilaisuuksiin, joissa luotsataan kylien ja maaseudun tulevaisuutta. Asiantuntevat alustukset ja kunnolliset keskustelut, aloitetaan ruokailulla ja kahvitkin siemaistaan.

Toivottavasti jokainen kylä ja yhdistys pistää edustajan paikan päälle!  Ruokailun järjestämiseksi pyydetään ilmoittautumisia viimeistään viikkoa ennen tilaisuuksia.

Ilmoittautumiset TÄSSÄ LINKISSÄ

Lue 1. uutiskirje (lokakuu 2017)  TÄÄLTÄ

 

Eteläpohjalainen kylätoiminta shared their event. ... See MoreSee Less

Tulevaisuuden kylä – miten se tehdään

huhtikuu 4, 2018, 4:30pm - huhtikuu 26, 2018, 8:00pm

Nyt tehdään tulevaisuutta! Ilmoittaudu mukaan huhtikuussa pidettäviin tilaisuuksiin, joissa luotsataan kylien ja maaseudun tulevaisuutta. Asiantuntevat alustukset ja kunnolliset keskustelut, aloite...

View on Facebook

Eteläpohjalainen kylätoiminta shared Annukka Alalantela's event. ... See MoreSee Less

Koko perheenulkoilupäivä

maaliskuu 18, 2018, 12:00pm - maaliskuu 18, 2018, 3:00pm

Tervetuloa viettämään koko perheen ulkoilupäivää Tarvolan kylätalon rantaan! Ohjelmassa ralliautolla kyyditystä, poroajelua,potkukelkkakilpailu, vipukelkka lapsille, arvontaa ja buffet.

View on Facebook