Liity jäseneksi

Yhdistyksemme toivoo jäsenekseen kaikki eteläpohjalaiset kyläyhdistykset ja muut kylä- ja asukastoimintaa toteuttavat yhdistykset.

Jäsenmaksut ovat edulliset. 

Vuoden 2024 jäsenmaksut varsinaisille jäsenille ovat:

– pienet kylät (alle 100 asukasta) 30 euroa
– isot kylät (yli 100 asukasta) 40 euroa.


Kannattajajäseneksi
voidaan hyväksyä oikeuskelpoiset yhteisöt sekä yksityiset henkilöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannattajäsenmaksun suuruus on 100 euroa, paitsi kunnat asukasluvun mukaan porrastaen 100 / 150 / 300 euroa.

Jäseneksi liittyminen on helppoa: Ota yhteys toiminnanjohtajaan. 


Eteläpohjalaiset Kylät ry:n toiminta-alue

Eteläpohjalaiset Kylät ry:n hallituksen jäsenet ja varajäsenet pyritään valitsemaan asukaslukujen suhteessa eri puolilta maakuntaa.

Jäsenedut

  • Pääsette mukaan kylätoiminnan laajaan valtakunnalliseen verkostoon. 
  • Saatte vuosittain noin viisi kertaa ilmestyvän uutiskirjeemme ja jäsenkirjeemme, joissa kerromme kylätoiminnan ajankohtaisista kuulumisista, annamme vinkkejä rahoitushakuihin ja paljon muuta!
  • Saatte kylällenne täysin veloituksettoman kotisivut. Tarjoamme kotisivutilan, valmiin sivupohjan, alidomainin ja opastuksen sivujen luomiseen jäsenmaksuun sisältyvänä palveluna! Kylän alidomainin osoite on muotoa www.kylannimi.epk.fi. Katso esimerkiksi www.ruotsala.epk.fi tai tarvola.epk.fi
  • Voitte hakea hankkeisiin väliaikaisrahoitusta Eteläpohjalaiset Kylät ry:ltä. Ns. hankevipin enimmäismäärä on 5 000 euroa ja laina-aika puoli vuotta. Hankevipin ehtona on myönnetty hankeavustus ja yhdistyksen tulee olla maksanut jäsenmaksunsa EPK:lle vähintään kolmelta edelliseltä vuodelta. Lisäksi tarkoitukseen varatun määrärahamme tulee riittää. Lataa hakulomake tästä linkistä . Hallitus käsittelee hakemuksen seuraavassa kokouksessaan.
  • Voitte osallistua tarjoamiimme koulutuksiin ilmaiseksi. 
  • Jäsenenämme saatte automaattisesti käyttöönne myös verkostomme jäsenedut:
    1) Suomen Kylien tarjoamat koulutukset ja materiaalit, valtakunnalliset tapahtumat (Avoimet kylät, Avoimet joulukylät), lakimiehen apu.
    2) Maaseudun Sivistysliiton koulutukset ja palvelut jäsenhinnoin. 

Toiminnanjohtaja kertoo jäseneduista mielellään lisää!

Jäsenet

Tutustu Etelä-Pohjanmaan kyliin ja EPK:n jäsenistöön tällä kartalla! Jos huomaat jotain korjattavaa tai lisättävää, voit olla yhteydessä info@epk.fi

Kartta ei tällä hetkellä ole aivan ajan tasalla! Karttaa päivitetään laajemmin vuoden 2024 aikana.