Liity jäseneksi

Toivomme jäseneksi

Yhdistyksemme toivoo jäsenekseen jokaisen eteläpohjalaisen yhdistyksen: kyläyhdistyksen, asukasyhdistyksen tai muun paikalliskehittämistä harjoittavan yhdistyksen.

Vuoden 2023 jäsenmaksut ovat: pienet kylät (alle 100 asukasta) 30 euroa, isot kylät (yli 100 asukasta) 40 euroa. Kannattajajäsenmaksu 100 euroa, kunnat asukasluvun mukaan porrastaen 75–300 euroa.

Ota yhteyttä info@epk.fi ja liity jäseneksi!


Eteläpohjalaiset Kylät ry:n toiminta-alue

Eteläpohjalaiset Kylät ry:n hallituksen jäsenet ja varajäsenet pyritään valitsemaan niin, että he edustavat tasaisesti yhdistyksen toiminta-alueen neljää seutukuntaa suhteessa alueiden asukaslukuihin.

Jäsenedut

  • Jäsenetuna yhdistys pääsee mukaan laajaan kylätoiminnan verkostoon. Kun pidät yhteystiedot ajan tasalla, myös tiedotteet löytävät perille!
  • Kylille tarjotaan myös veloituksetonta kotisivutilaa: saat alidomainin jäsenmaksuun sisältyvänä palveluna! Lähetä tilaus ja vastuuhenkilön yhteystiedot info@epk.fi.
  • Kylän alidomainin osoite on muotoa www.kylannimi.epk.fi. Katso esimerkiksi www.ruotsala.epk.fi tai tarvola.epk.fi
  • Hankkeita toteuttavilla kylillä on lisäksi mahdollisuus hakea hankkeiden toteuttamiseen väliaikaisrahoitusta Eteläpohjalaiset Kylät ry:ltä – niin kauan kuin tarkoitukseen varattu määräraha kulloinkin riittää. Hankevipin enimmäismäärä on 5 000 euroa ja laina-aika puoli vuotta. Yhdistyksen tulee olla maksanut jäsenmaksunsa vähintään kolmelta vuodelta. Lataa hakulomake tästä linkistä

Älä enää epäröi, liity jäseneksi: ota yhteyttä info@epk.fi.

Jäsenet

Tutustu Etelä-Pohjanmaan kyliin ja EPK:n jäsenistöön tällä kartalla! Jos huomaat jotain korjattavaa tai lisättävää, ota yhteyttä info@epk.fi